You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Na domácí palubce

První listopadovou sobotu jsme uspořádaly další kolo mladších žákyň. Přijely k nám 2 družstva ze Svitav a 2 z Lanškrouna. 

 Prvním soupeřem pro nás byl Lanškroun B. Holky mají začátky dost vlažné, než začnou hrát, hýbat se a hlavně mluvit. Přesto si výhru 2:0 podržely hlavně podáním.

V druhém zápase jsme se postavily proti Lanškrounu A, nejtěžšímu soupeři toho dne. Holky se nezalekly, začaly se hýbat, mluvit a hlavně podávat. Na starší a zkušenější hráčky to bohužel nestačilo, velké množství našich individuálních chyb, menší vyhranost a tvrdé podání od soupeřek udělala své. Prohra 2:0. Ale rozhodně za první set se vůbec nemusíme stydět. 

 

V posledních 2 zápasech jsme se utkaly se Svitavami A a B. Zkusily jsme holky různě prostřídat, změnit hlavní nahrávačku, účko , smečaře. Prostě celé postavení jsme překopaly. A musím říct, že nám to přineslo ovoce. Holky oba zápasy vyhrály 2:0.  

Tři výhry a 1 prohra nás dostala na 2. místo jak v A skupině, tak v celkové tabulce. Pokud holky budou makat, bojovat a hlavně mluvit a chtít vyhrát, tak věřím že jednou ten Lanškroun A určitě porazíme, nebo jim aspoň vezmeme jeden set.

 

Hrály: Gabča Jirečková, Larča Kadlecová, Terča Boštíková, Anetka Čeková, Vaneska Fulíková, Barča Vomočiová, Barča Bartošová, Elenka Křivohlávková, Sofča Čejková, Klárka Nádvorníková, Eliška Kořízková, Sára Vomočilová, Nellča Matoušková

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit