You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Vánoční volejbálek pro všechny 2023

Jako každoročně i letos bylo naplánované vánoční volejbalové setkání. Tak nějak jeho plánování šlo ve víru ošklivých předvánočních událostí stranou, ale možná právě proto by bylo škoda tuhle hezkou tradici neudržet a neužít si pěkné chvíle.

28. prosince odpoledne jsme se sešli v ledové tělocvičně a zkusili rozhýbat svá vánočně vypapaná těla.

Do letošního turnaje se přihlásilo 24 hráčů, kteří byli rozděleni do 6 týmů. A protože týmů bylo méně než v letech minulých, mohli jsme účastníkům dopřát pořádnou dávku volejbalu. Systém byl jasný, každý s každým, ale tentokrát na dva 13minutové sety. Hrálo se tedy dostatečně a vlastně ani na občerstvení nebylo mnoho času. Letos to vyšlo ještě tak pěkně, že každý tým měl 2 ženy a 2 muže, kteří si vzájemně jako soupeři rozhodně nic nedarovali a vyhrát, i když o nic nešlo, chtěl prostě každý. Jsem ráda, že tradice, kdy každý tým vyhraje i prohraje, byla dodržena i na tomto turnaji. Každý tak zažil zklamání, ale i opojný pocit vítězství. Opět se o některých umístěních rozhodovalo až pomocí skóre. Turnaj se bohužel neobešel bez zranění, naštěstí nebylo vážné a věříme, že daný hráč se brzy vrátí na palubovku.

A jak to tedy nakonec dopadlo?

1. M. Sekyra, M. Ropek ml., E. Ropková, K. Vašková

2. Hoang Vu Huy, V. Vašek, A. Telecká, A. Janecká

3. L. Křivohlávek, M. Černý, V. Fulíková, I. Pulkrábková

4. M. Ropek, Matěj, M. Kutová, M. Ropková

5. F. Provazník, J. Zerzán, P. Rejmanová, J. Jirečková

6. T. Rajman, F. Ropek, M. Štolová, D. Pospíšilová

Všechny týmy byly za svou hru odměněny fajn cenami, za které děkujeme M. Kutové a firmě Orion, pekárně Nopek a M. Černému.

Jako vždy se poturnajové zhodnocení konalo v pohostinství Na Rovince, děkujeme tím M. Makovskému za servis. I když nás letos bylo méně, závěrečná beseda se povedla. 

A závěrem? Myslím, že turnaj splnil to, co měl. V době vánočního stravovacího přebytku jsme se rozhýbali, popovídali si, zapili vnoučátko a prostě se příjemně nejen sportovně potkali. Tak třeba za rok zas :).  

                                                   

 

 

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit