You are now being logged in using your Facebook credentials
Volejbalový oddíl T.J. Sokol Dolní Újezd T.J. Sokol Dolní Újezd

A+ A A-

Zdařilá nedělní dávka trojkového volejbalu

V neděli 18. 2. jsme uspořádali v DÚ 6.kolo KP trojek D2. Celkem přijely 4 týmy – Lanškroun, Svitavy, Pardubice, Polička a my. Holky odehrály 4 zápisy vždy na 2 vítězné sety.

DÚ B – Sára, Valentýna, Eliška, Anička. Holky na základě minulého kola sestoupily do sk. C. V tomto kole však ukázaly, že mají na víc. S přehledem dnešní sk. C vyhrály a obsadily tak 1.místo. Pro další kolo postupují zpět do sk. B. Holkám toto kolo opravdu sedlo. Občas svou skvělou hru proložily chybným podáním nebo příjmem, ale jinak je nezbývá než pochválit za jejich herní výkon.

DÚ C – Áďa, Klárka, Sofinka. Holky jely odehrát svoji sk. D do Letohradu. Jely pouze ve třech (nemocnost hráček). Svitavy F nedorazily také pro nemoc. Takže holky odehrály pouze tři zápasy. Jejich výkon stačil na 2.místo v tabulce a tím holky postupují do sk. C, která se odehraje v Poličce. Holky se praly s podáním a také s příjmem, ale bojovaly statečně, což se vyplatilo.

DÚ A – holky odehrály sk. A tentokrát ve Svitavách. Bohužel se možná projevila únava ze sobotního celodenního českého poháru. Holky uhrály pouze 5 bodů a sestupují tak do sk. B pro příští kolo.

 

Příští kolo sk. B pořádáme opět v DÚ a to v neděli 3. 3., kde nastoupí týmy DÚ A i DÚ B. Určitě nám přijďte fandit.

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Pro psaní komentářů se přihlašte

Register

User Registration
or Zrušit